ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Εκ μέρους της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής της Εκπαιδευτικής Διημερίδας Εσωτερικής Παθολογίας, έχω την ιδιαίτερη χαρά να σας προσκαλέσω στην Επιστημονική  Εκπαιδευτική Διημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στη Βέροια στο Ξενοδοχείο «Αιγές Μέλαθρον» από 29 Μαρτίου έως 30 Μαρτίου 2024.

Η διημερίδα απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες υγείας, Ιατρούς και Νοσηλευτές,  καθώς και τους συμπολίτες μας και φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα ουσιαστικό δίαυλο ενημέρωσης και επικοινωνίας ανάμεσα στους επαγγελματίες υγείας και στα σύγχρονα δεδομένα στην Εσωτερική Παθολογία. Καταρτίσαμε ένα παραγωγικό, αποδοτικό και προσαρμοσμένο στην κλινική πράξη πρόγραμμα. Θεωρούμε την εκπαίδευση των ιατρών και νοσηλευτών ακρογωνιαίο λίθο για τη βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών υγείας στους πολίτες.

Η επιτυχία της επιστημονικής αυτής διημερίδας εξαρτάται από την αθρόα και ενεργό συμμετοχή όλων μας. Ευελπιστούμε η θεματολογία της διημερίδας να αποτελέσει κίνητρο για γόνιμες συζητήσεις. Εκ μέρους της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής της Επιστημονικής και Εκπαιδευτικής Διημερίδας σας ευχόμαστε μια δημιουργική και εποικοδομητική εκπαιδευτική διημερίδα.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς, 

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής

Χρήστος Κούτρας 

Συντονιστής Διευθυντής Παθολογικής Κλινικής Γ.Ν. Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας)